Ocultar informacióMostra informació

L’Alzinaret

El punt de partida d’aquest projecte no va ser l’embelliment per l’embelliment, si no la millora energètica de l’edifici, buscant l’estalvi i el confort tèrmic i acústic dels seus usuaris.

La concepció general, amb unes façanes amb molt poc joc de volums, partia d’intentar trencar la simetria existent al carrer Mossèn Enric Marfany, a través d’un joc de colors; així com potenciar l’horitzontalitat, la qual sensorialment assenta l’edifici a terra, donant-li entitat. La imatge que la propietat volia transmetre, havia de ser perdurable en el temps, evitant dissenys estridents; elegant, utilitzant materials nobles i colors neutres; càlida, com l’efecte que s’aconsegueix amb els fals sostres de d’imitació fusta, per evitar manteniment.

  • En col·laboració amb: Enginesa
  • Any: 2016
  • Tipus de projecte: Rehabilitació