Ocultar informacióMostrar informació

Park Piolets Hotel & Spa - Habitacions i Ski Room

Durant dos anys i aprofitant els períodes de tancament del Park Piolets Hotel & Spa, s’han reformat les 175 habitacions que el conformen, conjuntament amb el despatx d’interiorisme Elena Ruiz. La voluntat era generar un ambient càlid i confortable, on els hostes poguessin sentir-se com a casa, tot integrant l’establiment en aquest entorn natural tan privilegiat. Per aquest motiu, s’ha volgut donar protagonisme a la fusta.

Al terra de l’estança principal, s’hi ha col·locat un paviment de fusta de làrix per garantir una màxima resistència i durabilitat. Per al revestiment de les parets, s’ha triat l’avet. En el cas del terra i dels murs del bany, el revestiment de gres porcellànic en color blanc trencat aporta un espai per la higiene personal net i relaxant.

A l’habitació s’hi ha volgut integrar tots els elements necessaris per a què pugui tenir un ús polivalent, aprofitant al màxim l’espai. El mobiliari s’ha fet a mida, en fusta i xapa d’acer, per a cada tipus de tipus d’habitació. El lavabo compta amb un moble de fusta d’avet ampli i un bol de porcellana blanc, sota un gran mirall que aporta amplitud.

Aquestes habitacions esdevenen així una petita llar que els clients podran viure com a pròpia.

En aquest mateix període, s’ha reformat també l’antic pub subterrani, per a transformar-lo en un Ski Room, amb zona de lockers i botiga de material de neu. S’hi ha realitzat una feina de rehabilitació integral, al temps que s’ha volgut aprofitar part del mobiliari existent. Això li aporta un estil «vintage» alhora que molt actual i què, combinat amb la fusta, presenta un escenari elegant i acollidor.

Al sostre s’ha jugat amb diferents nivells. Un fons pintat de negre i després uns mòduls en blanc que aporten profunditat. Destaquen els llums, que tracen des del sostre el passadís central. El terra s’hi ha col·locat Motex, especial per molt trànsit i super absorbent.

· Publicació a “L’Art de Viure” nº109
· Publicació a “L’Art de Viure” nº110

  • En col·laboració amb: Helena Ruiz, Enginesa
  • Any: 2016-2017
  • Tipus de projecte: Reforma interior